Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Drew Barrymore'

Drew Barrymore

http://www.enestreno.com/bio/imagenes/drew_barrymore.jpg

Drew Barrymore, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 22 februari 1975 i Culver City, Los Angeles, Kalifornien, USA som Drew Blythe Barrymore
Tidigare gift med komikern Tom Green (7 jul 2001 - 15 okt 2002). Om man har tid över en regnig dag kan man fundera på om vi har skilsmässan att tacka för hans humor, eller tvärtom.

Var strikt vegan förr; "I dont eat a ton of meat, and I dont wear a ton of leather, but I just dont put strict limitations on myself anymore".

Dotter till John Drew Barrymore och Jaid Barrymore. Sondotter till John Barrymore och Dolores Costello. Steven Spielberg är hennes gudfar. Dottersondotter till Maurice Costello.

Filmografi i urval:

  • Charlies Angels: Full Throttle (2003)
  • Confessions of a Dangerous Mind (2002)
  • Riding in Cars with Boys (2001)
  • Charlies Angels (2000)
  • Never Been Kissed (1999)
  • The Wedding Singer (1998)
  • Scream (1996)
  • Everyone Says I Love You (1996)
  • Batman Forever (1995)
  • Eldfödd (1984)
  • E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+0

Intresserad av fler artiklar?

Sanna Ekman
Rejva
Lakan
Tyska korset i guld
Riddarkorset
Utmärkelsen för sårade
Raul Castro
Syrier, assyrier samt syrianer
Syrier, assyrier samt syrianer

Senaste sökningarna

Teaterföreningen har fått 1013 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:55:56.

mercblecket har fått 1320 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:39:30.

eureka har fått 1098 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:38:51.

irrationell har fått 1130 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:23:34.

Får har fått 1314 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:19:14.

dalby heligkorskyrka har fått 1151 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:18:30.

barnbok har fått 1374 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:17:47.

basilika har fått 1243 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:13:58.

Fo har fått 1533 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:13:56.

regent har fått 1312 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:13:56.

tk har fått 1391 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:13:56.

NetBEUI har fått 1196 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:13:55.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.79 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.