Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Douglas Johansson'

Douglas Johansson

Douglas Johansson, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 31 januari 1960 i Solna, norr om Stockholm

Har studerat vid Calle Flygare Teaterskola och Stockholms teaterhögskola. Har även gått Balettakademin. Spelade bl.a. Evas pappa i ungdomsserien Eva & Adam samt Martinsson i omgången Wallander-filmer med Krister Henriksson i huvudrollen.

Filmografi:

  • Xerxes, (TV) år1988
  • Honungsvargar, år1990
  • Botgörarna, (TV) år1992
  • Jerusalem, år1996
  • Tic Tac, år1997
  • Ogifta par - en film som skiljer sig, år1997
  • Hamilton, år1998
  • Mitt i livet, (TV) år1999
  • Jakten på en mördare, (TV) år1999
  • Eva & Adam, (TV) år1999 - år2000
  • Livet är en schlager, år2000
  • Kaspar i Nudådalen, julkalander i TV år2001
  • En fot i graven, (TV) år2001
  • Hjälp! Rånare!, (TV) år2002
  • Talismanen, (TV) år2003
  • Danslärarens återkomst, (TV) år2004
  • Borkmanns punkt, år2005
  • Lasermannen, (TV) år2005
  • Förortsungar, år2006
  • Kronprinsessan, (TV) år2006
  • Mellan natt och dag, (kortfilm) år2006
  • Arn: Tempelriddaren, år2007
  • Rosa - the Movie, år2007
  • August, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+7

Intresserad av fler artiklar?

Ulrica Messing
Minnie Driver
Justin Timberlake
Viasat Crime
Wilhelm Gustloff
Yves Saint Laurent
Mohandas Karamchand Gandhi
Travel Channel
RTL

Senaste sökningarna

ockelbo har fått 1106 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:53:48.

dt har fått 1104 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:53:37.

gensare har fått 1206 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:51:47.

gredelin har fått 1021 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:50:18.

nlp har fått 1061 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:49:40.

hongkong har fått 986 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:46:24.

glykol har fått 2016 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:44:15.

sodavatten har fått 849 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:42:48.

fission har fått 1354 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:39:29.

public service har fått 1124 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:36:05.

lundkvist har fått 885 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:34:09.

ATP har fått 1189 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-28 20:33:34.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.12 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.