Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Douglas Johansson'

Douglas Johansson

Douglas Johansson, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 31 januari 1960 i Solna, norr om Stockholm

Har studerat vid Calle Flygare Teaterskola och Stockholms teaterhögskola. Har även gått Balettakademin. Spelade bl.a. Evas pappa i ungdomsserien Eva & Adam samt Martinsson i omgången Wallander-filmer med Krister Henriksson i huvudrollen.

Filmografi:

  • Xerxes, (TV) år1988
  • Honungsvargar, år1990
  • Botgörarna, (TV) år1992
  • Jerusalem, år1996
  • Tic Tac, år1997
  • Ogifta par - en film som skiljer sig, år1997
  • Hamilton, år1998
  • Mitt i livet, (TV) år1999
  • Jakten på en mördare, (TV) år1999
  • Eva & Adam, (TV) år1999 - år2000
  • Livet är en schlager, år2000
  • Kaspar i Nudådalen, julkalander i TV år2001
  • En fot i graven, (TV) år2001
  • Hjälp! Rånare!, (TV) år2002
  • Talismanen, (TV) år2003
  • Danslärarens återkomst, (TV) år2004
  • Borkmanns punkt, år2005
  • Lasermannen, (TV) år2005
  • Förortsungar, år2006
  • Kronprinsessan, (TV) år2006
  • Mellan natt och dag, (kortfilm) år2006
  • Arn: Tempelriddaren, år2007
  • Rosa - the Movie, år2007
  • August, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+8

Intresserad av fler artiklar?

Ulrica Messing
Minnie Driver
Justin Timberlake
Viasat Crime
Wilhelm Gustloff
Yves Saint Laurent
Mohandas Karamchand Gandhi
Travel Channel
RTL

Senaste sökningarna

Vira har fått 1059 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:59:31.

dongerier har fått 1107 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:59:28.

w har fått 1438 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:59:21.

calvados har fått 971 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:58:52.

Folkomröstning har fått 851 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:58:11.

ihsan har fått 1189 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:57:42.

pentameter har fått 1041 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:56:11.

kalium har fått 1101 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:55:23.

Ernest Rutherford har fått 1356 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:54:30.

elinor har fått 958 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:54:24.

odysse har fått 1186 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:54:23.

dialekt har fått 1251 sökningar. Den senaste gjordes 2019-11-12 18:53:22.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.