Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Diana Kjaer'

Diana Kjaer

Diana Kjaer, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

http://www.defekt.com/1/artiklar/images/fanny1.JPG

  • född 5 februari 1945 i Bromma, norr om Stockholm
  • död 31 januari 2005

Studerade vid Stockholms teaterhögskola. Hon har medverkat i ett flertal tidstypiska lättklädda filmer i början av 1970-talet, där den mest berömda är Fanny Hill.

Filmografi:

  • Vindingevals, år1968
  • Fanny Hill, 1968
  • Skottet, år1969
  • Dagmars heta trosor, år1970
  • Som hon bäddar får han ligga, år1970
  • Kyrkoherden, år1970
  • Lockfågeln, år1971
  • Firmafesten, år1972
  • Georgia, Georgia, år1972
  • Baksmälla, år1973
  • Ungkarlshotellet, (TV) år1975
  • Syöksykierre, år1981 (finsk film)
  • August Strindberg - ett liv, (TV) år1985
  • Greger Olsson köper en bil, (kortfilm) år1990

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+3

Intresserad av fler artiklar?

Jennifer Jason Leigh
Laura Linney
Veronica Jeppson
Marie kyrkogångsdag
Arturs Irbe
Frankie Goes to Hollywood
Dagmar Hagelin
Nijmegen
Pauli

Senaste sökningarna

ärg har fått 1251 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 18:34:53.

melankoliker har fått 1284 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 18:25:45.

musikterm har fått 1495 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 18:25:23.

Cytoplasma har fått 1289 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 18:23:35.

kymrer har fått 1680 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 18:22:27.

grundlag har fått 1459 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 18:21:58.

reguljära primtal har fått 608 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 18:21:08.

yoga har fått 1560 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 18:20:44.

urdjur har fått 4317 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 18:18:26.

BVI har fått 1396 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 18:16:55.

GH har fått 1615 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 17:57:59.

sveden har fått 1144 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-21 17:57:12.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.06 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.