Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Desmond Llewelyn'

Desmond Llewelyn

Desmond Llewelyn, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 12 september 1914 i Newport, South Wales, Storbritannien
  • Död 19 december 1999 i Firle, East Sussex, England, Storbritannien (bilolycka)
Är den skådespelare som har medverkat i flest bond-filmer, 17 filmer, men har bara synts lite mer än 30 minuter sammanlagt i dem, som Q. Trots paradrollen som Q påstod han alltid att han var tekniskt handikappad. John Cleese tog över rollen som Q efter hans död.

Filmografi i urval:

  • The World Is Not Enough (1999)
  • Tomorrow Never Dies (1997)
  • GoldenEye (1995)
  • Licence to Kill (1989)
  • The Living Daylights (1987)
  • A View to a Kill (1985)
  • Octopussy (1983)
  • For Your Eyes Only (1981)
  • Moonraker (1979)
  • The Spy Who Loved Me (1977)
  • The Man with the Golden Gun (1974)
  • Diamonds Are Forever (1971)
  • On Her Majestys Secret Service (1969)
  • You Only Live Twice (1967)
  • Thunderball (1965)
  • Goldfinger (1964)
  • From Russia with Love (1963)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+10

Intresserad av fler artiklar?

Lunar
Krypin
LunarWorks
KIA Index
Rickard Ericsson
Sourze
Celoen
White wolf
World of darkness

Senaste sökningarna

hydraulik har fått 1808 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:36:17.

bl har fått 1590 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:33:34.

nar har fått 1348 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:31:03.

metall har fått 1623 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:30:29.

mälaren har fått 975 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:29:59.

bågbro har fått 1967 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:27:49.

partier har fått 1277 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:25:31.

spikning har fått 1026 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:25:12.

bowling har fått 1597 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:24:33.

clavister har fått 1178 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:05:20.

cellulosaacetat har fått 1404 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:04:31.

opsonisering har fått 1737 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-05 11:02:13.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.46 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.