Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Deftones'

Deftones

http://image.allmusic.com/00/amg/pic200_web/drp100/p126/p12676e0qh2.jpg

Deftones, musiker, popgrupp (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA) grundad år1989 i Sacramento. Består av Abe CunninghamStephen CarpenterChi ChengChino Moreno

Diskografi:

  • 1995Adrenaline
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drf600/f657/f65744fiwfn.jpg

  • 1997Around the Fur
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drf300/f322/f32251disp9.jpg

  • 1999Live
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/dre700/e708/e708123tfcr.jpg

  • 2000White Pony
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/dre100/e186/e18695y4z1m.jpg

  • 2001Back to School (Mini Maggit)
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drf800/f860/f86009fsif2.jpg

  • 2003Deftones
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drf800/f873/f87320hxe89.jpg

  • 2003Maximum More
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drg000/g037/g03732k0x9d.jpg

  • 2003Back To School (live)

Side projects:

Chino Moreno: TEAM SLEEPStephen Carpenter: KUSHChi Cheng: BAMBOO PARACHUTEFrank Delgado: SOCIALISTIKAbe Cunningham: DROP ACID

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+0

Intresserad av fler artiklar?

Inhalera
Omslag
Farsot
Joyce Carol Oates
Elisabeth
Vigdis
Vulkanisering
Konventionell
Rinkebysvenska

Senaste sökningarna

queen har fått 782 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:50:46.

fantasy har fått 1304 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:50:21.

ackreditering har fått 785 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:50:13.

yacht har fått 865 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:50:06.

kvantum uppsala har fått 919 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:48:52.

järn har fått 1511 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:47:40.

BiH har fått 951 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:47:04.

foton har fått 930 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:46:12.

Hansjöskolan har fått 521 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:44:38.

to har fått 1069 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:44:27.

koenigsegg har fått 1101 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:42:15.

finska presidenter har fått 914 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-16 08:42:09.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.06 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.