Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Deftones'

Deftones

http://image.allmusic.com/00/amg/pic200_web/drp100/p126/p12676e0qh2.jpg

Deftones, musiker, popgrupp (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA) grundad år1989 i Sacramento. Består av Abe CunninghamStephen CarpenterChi ChengChino Moreno

Diskografi:

  • 1995Adrenaline
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drf600/f657/f65744fiwfn.jpg

  • 1997Around the Fur
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drf300/f322/f32251disp9.jpg

  • 1999Live
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/dre700/e708/e708123tfcr.jpg

  • 2000White Pony
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/dre100/e186/e18695y4z1m.jpg

  • 2001Back to School (Mini Maggit)
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drf800/f860/f86009fsif2.jpg

  • 2003Deftones
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drf800/f873/f87320hxe89.jpg

  • 2003Maximum More
http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drg000/g037/g03732k0x9d.jpg

  • 2003Back To School (live)

Side projects:

Chino Moreno: TEAM SLEEPStephen Carpenter: KUSHChi Cheng: BAMBOO PARACHUTEFrank Delgado: SOCIALISTIKAbe Cunningham: DROP ACID

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+7

Intresserad av fler artiklar?

Inhalera
Omslag
Farsot
Joyce Carol Oates
Elisabeth
Vigdis
Vulkanisering
Konventionell
Rinkebysvenska

Senaste sökningarna

gudar har fått 940 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:06:04.

ursand har fått 1030 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:05:45.

joint venture har fått 969 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:05:41.

upanishaderna har fått 1323 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:05:29.

Polype har fått 946 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:05:25.

angler har fått 836 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:05:16.

kanslisvenska har fått 922 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:05:11.

Diggers har fått 973 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:05:00.

snöpa har fått 780 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:04:56.

Moder Teresa har fått 1159 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:04:34.

tagel har fått 944 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:04:29.

ackreditering har fått 841 sökningar. Den senaste gjordes 2019-05-27 11:04:22.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.11 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.