Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Cypress Hill'

Cypress Hill

Cypress Hill är en hiphop-grupp som bildades 1988 i Los Angeles, Kalifornien, och bestod av Muggs, Sen Dog och B Real. Låtar som Hits From the Bong, I Wanna Get High, Legalize it och High Times vittnar om deras starka engagemang för en legalisering av marijuana. 1993 slog de igenom världen över med låten Insane in the Brain. Gruppen har också fångat uppmärksamhet genom att på skivomslagen alltid använda sig av döskallar och andra ockulta saker. Cypress Hill har på senare tid också experimenterat genom att blanda hip-hop och hårdrock.

Discografi:

  • Till Death Do Us Apart (2004)
  • Stoned Raiders (2001)
  • Live at the Fillmore (2000)
  • Skull & Bones (2000)
  • Los Grandes Éxitos En Español (1999)
  • IV (1998)
  • Unreleased & Revamped (EP, 1996)
  • Cypress Hill III: Temples of Boom (1995)
  • Black Sunday (1993)
  • Cypress Hill (1991)

http://ilwtt.org/cypress.jpg

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+3

Intresserad av fler artiklar?

Magnus
DJ Sleepy
Gary Beckford
Gary Beckford
Definition
Klass
MSN Messenger
Peter Schildt
Katarina Cohen

Senaste sökningarna

Gertrud Zetterholm har fått 1224 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 20:16:12.

webmail har fått 1125 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 20:15:03.

Norrbotten har fått 1355 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 20:09:19.

debussy har fått 1104 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 20:03:29.

pizzeria har fått 1232 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 20:01:00.

snopp har fått 1551 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 19:58:01.

nekros har fått 1401 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 19:46:48.

proselyt har fått 1181 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 19:45:58.

trafficking har fått 1568 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 19:43:01.

trigonometriska har fått 1194 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 19:37:26.

polen har fått 1324 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 19:36:12.

branding har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2023-01-29 19:34:31.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.83 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.