Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Clark Gable'

Clark Gable

Clark Gable, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 1 februari 1901 i Cadiz, Ohio, USA som William Clark Gable
  • Död 16 november 1960 i Los Angeles, Kalifornien, USA

Filmografi i urval:

  • The Misfits (1961)
  • Soldier of Fortune (1955)
  • Lone Star (1952)
  • Command Decision (1948)
  • Homecoming (1948)
  • Somewhere Ill Find You (1942)
  • They Met in Bombay (1941)
  • Gone with the Wind (1939)
  • It Happened One Night (1934)

Externa länkar:

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+1

Intresserad av fler artiklar?

Rymdkapsel
Lucius Verus
Fats Waller
Utgård
Michel dom Nostredame
Prins Albert
Robert Lee
James Dean
Gun Jönsson

Senaste sökningarna

vapenslag har fått 1267 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:43:56.

punk har fått 1914 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:43:14.

NETBIOS har fått 1210 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:42:30.

bas har fått 1331 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:41:45.

lss har fått 1618 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:37:07.

sven wingquist har fått 1384 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:35:33.

falkenberg har fått 1235 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:35:32.

En man har fått 1191 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:32:29.

parasit har fått 1378 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:31:41.

SMU har fått 1419 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:29:57.

yoga har fått 1439 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:25:14.

plan har fått 1369 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 07:22:49.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.51 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.