Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Claes Månsson'

Claes Månsson

Claes Månsson, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 5 februari 1950 i Göteborg

Han har skådespelarutbildning från Stockholms scenskola 1981-84 och är aktiv på Dramaten sedan 1985. Mest känd för att spela komiska roller.

Filmografi i urval:

  • Min pappa är Tarzan, år1986
  • Livsfarlig film, år1988
  • 1939, år1989
  • Vildanden, (TV) år1989
  • Lorry, (TV) år1989
  • S*M*A*S*H, (TV) år1990
  • Apelsinmannen, (TV) år1990
  • Den ofrivillige golfaren, år1991
  • Tre kärlekar, (TV, episod) år1991
  • Lotta på Bråkmakargatan, år1992
  • Drömkåken, år1993
  • Yrrol, år1994
  • Illusioner, år1994
  • Sommarmord, år1994
  • Läckan, (TV) år1994
  • Zonen, (TV) år1996
  • Rika barn leka bäst, år1997
  • Perssons parfymeri, (TV) år1997
  • Jävla Kajsa!, (TV) år1999
  • Olivia Twist, (TV) år2002
  • Mannen som log, (TV) år2003
  • Heartbreak Hotel, år2006
  • Göta kanal 2 - kanalkampen, år2006
  • Leende guldbruna ögon, (TV) år2007
  • Pirret, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+9

Intresserad av fler artiklar?

Ragnar Östberg
Harald Klak
Ludvig den fromme
Hergeir
Max Bruch
Max Immelmann
Max Lundgren
Max Martin
Max Martini

Senaste sökningarna

gandhi har fått 1369 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 07:02:19.

anna östlund har fått 778 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 07:02:17.

mohammed har fått 1153 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 07:01:51.

flygblad har fått 899 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 06:58:12.

signalement har fått 1186 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 06:57:47.

erlang har fått 1175 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 06:56:50.

metan har fått 1713 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 06:54:58.

fjutt har fått 945 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 06:54:17.

krimskrams har fått 886 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 06:54:04.

eskilstuna har fått 1132 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 06:53:02.

havssalt har fått 1126 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 06:50:41.

de fyra temperamenten har fått 1387 sökningar. Den senaste gjordes 2020-12-05 06:50:33.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.24 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.