Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Claes Månsson'

Claes Månsson

Claes Månsson, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 5 februari 1950 i Göteborg

Han har skådespelarutbildning från Stockholms scenskola 1981-84 och är aktiv på Dramaten sedan 1985. Mest känd för att spela komiska roller.

Filmografi i urval:

  • Min pappa är Tarzan, år1986
  • Livsfarlig film, år1988
  • 1939, år1989
  • Vildanden, (TV) år1989
  • Lorry, (TV) år1989
  • S*M*A*S*H, (TV) år1990
  • Apelsinmannen, (TV) år1990
  • Den ofrivillige golfaren, år1991
  • Tre kärlekar, (TV, episod) år1991
  • Lotta på Bråkmakargatan, år1992
  • Drömkåken, år1993
  • Yrrol, år1994
  • Illusioner, år1994
  • Sommarmord, år1994
  • Läckan, (TV) år1994
  • Zonen, (TV) år1996
  • Rika barn leka bäst, år1997
  • Perssons parfymeri, (TV) år1997
  • Jävla Kajsa!, (TV) år1999
  • Olivia Twist, (TV) år2002
  • Mannen som log, (TV) år2003
  • Heartbreak Hotel, år2006
  • Göta kanal 2 - kanalkampen, år2006
  • Leende guldbruna ögon, (TV) år2007
  • Pirret, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+3

Intresserad av fler artiklar?

Ragnar Östberg
Harald Klak
Ludvig den fromme
Hergeir
Max Bruch
Max Immelmann
Max Lundgren
Max Martin
Max Martini

Senaste sökningarna

IAD har fått 1384 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:34:16.

ljungby har fått 1070 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:33:31.

skoda har fått 1010 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:33:04.

positivism har fått 1042 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:32:30.

ww2 har fått 881 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:31:41.

konsonant har fått 1195 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:30:30.

plautus har fått 1085 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:30:11.

Adonis har fått 1213 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:28:21.

isotop har fått 1471 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:28:08.

tonsur har fått 992 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:27:58.

coop forum har fått 1109 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:26:15.

flygblad har fått 862 sökningar. Den senaste gjordes 2020-05-26 12:26:00.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.13 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.