Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Cher'

Cher

Cher, sångerska, skådespelerska (sök Allmusic, CDON, IMDb, Projekt Runeberg, SLBA)

  • Född 20 maj 1946 i El Centro, Kalifornien, USA som Cherilyn Sarkisian LaPierre
Har armenisk och indiansk bakgrund. När en journalist frågade henne om hon har fyllt läpparna påstod hon att det har hon inte, däremot brukar hon lägga på tolv lager läppstift.

Gift med Sonny Bono 27 oktober 1964 (skilda juni 1975). Gift med Gregg Allman 30 juni 1975 (skilda 1978).

Filmografi i urval:

  • Moonstruck (1987)
  • Suspect (1987)
  • The Witches of Eastwick (1987)
  • Mask (1985)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+4

Intresserad av fler artiklar?

Hunger
Real Networks
Real player
Radio Fnatt
Verklinie
Qvarter
Bonk
Howard Rheingold
Kim Henkel

Senaste sökningarna

heja har fått 1029 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:22:39.

labil har fått 963 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:22:39.

Ett har fått 1246 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:22:37.

hi har fått 1288 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:22:01.

vietnam har fått 1213 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:21:38.

kur har fått 1635 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:20:13.

transistor har fått 1512 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:20:08.

färg har fått 771 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:18:27.

Remiss har fått 1264 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:17:47.

co har fått 1306 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:17:30.

banta har fått 1148 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:17:25.

estland har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:17:18.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.08 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.