Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Cher'

Cher

Cher, sångerska, skådespelerska (sök Allmusic, CDON, IMDb, Projekt Runeberg, SLBA)

  • Född 20 maj 1946 i El Centro, Kalifornien, USA som Cherilyn Sarkisian LaPierre
Har armenisk och indiansk bakgrund. När en journalist frågade henne om hon har fyllt läpparna påstod hon att det har hon inte, däremot brukar hon lägga på tolv lager läppstift.

Gift med Sonny Bono 27 oktober 1964 (skilda juni 1975). Gift med Gregg Allman 30 juni 1975 (skilda 1978).

Filmografi i urval:

  • Moonstruck (1987)
  • Suspect (1987)
  • The Witches of Eastwick (1987)
  • Mask (1985)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+7

Intresserad av fler artiklar?

Hunger
Real Networks
Real player
Radio Fnatt
Verklinie
Qvarter
Bonk
Howard Rheingold
Kim Henkel

Senaste sökningarna

labil har fått 932 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:08:40.

verifiering har fått 787 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:08:35.

foton har fått 998 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:08:06.

ki har fått 1017 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:07:40.

piccolo har fått 973 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:07:39.

hermafrodit har fått 1182 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:07:33.

Gix har fått 1014 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:07:29.

Liberalism har fått 1287 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:06:48.

thore skogman har fått 1040 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:06:32.

pepparkaksvisan har fått 2026 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:05:44.

riff har fått 1021 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:03:55.

dal segno har fått 872 sökningar. Den senaste gjordes 2019-08-18 23:03:31.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.