Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Cecilia Nilsson'

Cecilia Nilsson

Cecilia Nilsson, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 15 juli 1957 i Enskede

Hon är utbildad vid Stockholms scenskola. Sambo med Krister Henriksson.

Filmografi:

  • Den vita stenen, (TV) år1973
  • August Strindberg - ett liv, (TV) år1985
  • Paganini från Saltängen, (TV) år1987
  • Mimmi, (TV) år1988
  • S*M*A*S*H, (TV) år1990
  • Dockpojken, år1993
  • Min vän Percys magiska gymnastikskor, (TV) år1994
  • Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen, år1996
  • Rusar i hans famn, år1996
  • Zonen, (TV) år1996
  • Lilla Jönssonligan på styva linan, år1997
  • Grötbögen, (TV) år1997
  • Personkrets 3:1, (TV) år1998
  • Hur som helst är han jävligt död, år2000
  • Den bästa sommaren, år2000
  • Hem ljuva hem, år2001
  • Utanför din dörr, år2003
  • Graven, (TV) år2004
  • Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö, år2005
  • Brandvägg, (TV) år2006
  • Upp till kamp, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+5

Intresserad av fler artiklar?

RAKE
Pia Oscarsson
Aurore Palmgren
Sofia Pekkari
Gio Petré
Harriett Philipson
CWI
Gunvor Pontén
Agneta Prytz

Senaste sökningarna

ppel har fått 1328 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:15:18.

pamflett har fått 915 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:12:05.

bär har fått 1110 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:10:55.

styrteknik har fått 989 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:09:45.

27 augusti har fått 1038 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:06:28.

6 december har fått 1125 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:05:27.

johnny knoxville har fått 1116 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:05:25.

Cup noodles har fått 1226 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:02:13.

konstbevattning har fått 1621 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:00:55.

Får har fått 1250 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 17:57:56.

kunskap har fått 1195 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 17:55:18.

homofobi har fått 1184 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 17:54:56.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.36 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.