Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Cat Rapes Dog'

Cat Rapes Dog

Cat Rapes Dog är ett svenskt synthmusikband (i undergenren EBM) från Vislanda bildat år1984 eller år1985 av Magnus Fransson, Joel Rydström. År1989 utökades gruppen med Annelie Bertilsson från Växjö. Sedan dess har medlemmar kommit och gått. På senare år har det varit ganska tyst runt bandet, som är kultförklarat i både Tyskland och Sverige. I dagsläget är John Henrik Wreibo Lindqwister sångare.

Cat Rapes Dog är inspirerade av svenska punkgrupper som Ebba Grön och Imperiet, och den politiska färgen på gruppen är närmast vänsterextrem.

Diskografi:

  • Fullängdsskivor:
    • Maximum Overdrive 1989
    • God, Guns & Gasoline 1990
    • Banzai Beats 1991
    • Moosehair Underwear 1993
    • Schizophrenia 1994
    • More Than You Bargained For 1995
    • Biodegradable 1995
    • The Secrets of God 1998
    • People as Prey 1999
  • Singlar, kasetter etc:
    • Lovelife 1986
    • Necronomikon 1987
    • Property Produces Bodily Injury 1988
    • Columna Vertebralis 1988
    • Mad Man - True Love 1989
    • Fundamental 1990
    • American Dream 1990
    • Superluminal 1991
    • Trojan Whores 1992
    • Moosehair Underwear 1993
    • Fuck Nature 1995
    • Motorman 1998

Länkar:

  • http://user.tninet.se/~phg309p/crd/crd.htm
  • http://www.student.nada.kth.se/~md95-asc/?status=crd&loc=crd_index
  • http://switch.to/annelie

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+9

Intresserad av fler artiklar?

Sekvens
Black Sabbath
Oasis
ARD
Hygglig
Domare
Bella
Dora
Plugg

Senaste sökningarna

ven har fått 1576 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:56:30.

funktion har fått 1271 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:56:10.

stena line har fått 1077 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:56:00.

konsum har fått 1296 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:55:55.

vapenslag har fått 1138 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:54:07.

harpa har fått 1497 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:52:27.

CS har fått 1420 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:48:11.

mustaschporr har fått 1078 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:46:10.

metallbindning har fått 1511 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:36:26.

indie har fått 1466 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:28:49.

ultimo har fått 1092 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:27:04.

hamas har fått 1366 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 16:26:07.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.23 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.