Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Carrie Fisher'

Carrie Fisher

yrke: skådespelerska, författare.

  • Född 21 oktober 1956 i Beverly Hills, Los Angeles, Kalifornien, USA.
Carrie Fisher är mest känd som prinsessan Leia i Stjärnornas krig, men har sedan etablerat sig som en erkänd författare. Hennes främsta verk är den självbiografiska Vykort från drömfabriken som bland annat handlar om hennes uppväxt och drogmissbruk.

Dotter till Debbie Reynolds och Eddie Fisher, Eddie Fisher skilde sig från Debbie Reynolds när Carrie var tre år gammal och gifte om sig med Elizabeth Taylor. Halvsyster till Joely Fisher och Tricia Leigh Fisher.

Filmografi i urval:

  • Wonderland (2003)
  • Scream 3 (2000)
  • Hannah and Her Sisters (1986)
  • When Harry Met Sally... (1989)
  • Jedins återkomst (1983)
  • The Blues Brothers (1980)
  • Rymdimperiet slår tillbaka (1980)
  • Stjärnornas krig (1977)

Länkar:

  • http://www.carriefisher.com/

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+7

Intresserad av fler artiklar?

DBE
KBE
Afrikagrupperna
Bengt Beckman
Jean Baptiste Girard
Georgia Tech
James Burton
Aje Philipson
Projektorrum

Senaste sökningarna

isabell har fått 1274 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:18:38.

ffar har fått 1476 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:18:14.

hågad har fått 1147 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:17:34.

ad hoc har fått 1461 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:16:47.

penta har fått 1337 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:16:29.

mlm har fått 1285 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:16:15.

nagel har fått 1362 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:16:02.

jord har fått 1490 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:15:49.

sinkadus har fått 1190 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:14:45.

fn har fått 1782 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:13:07.

Luthersk har fått 1410 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:12:50.

emergens har fått 1503 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-20 20:12:28.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.