Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Carrie Fisher'

Carrie Fisher

yrke: skådespelerska, författare.

  • Född 21 oktober 1956 i Beverly Hills, Los Angeles, Kalifornien, USA.
Carrie Fisher är mest känd som prinsessan Leia i Stjärnornas krig, men har sedan etablerat sig som en erkänd författare. Hennes främsta verk är den självbiografiska Vykort från drömfabriken som bland annat handlar om hennes uppväxt och drogmissbruk.

Dotter till Debbie Reynolds och Eddie Fisher, Eddie Fisher skilde sig från Debbie Reynolds när Carrie var tre år gammal och gifte om sig med Elizabeth Taylor. Halvsyster till Joely Fisher och Tricia Leigh Fisher.

Filmografi i urval:

  • Wonderland (2003)
  • Scream 3 (2000)
  • Hannah and Her Sisters (1986)
  • When Harry Met Sally... (1989)
  • Jedins återkomst (1983)
  • The Blues Brothers (1980)
  • Rymdimperiet slår tillbaka (1980)
  • Stjärnornas krig (1977)

Länkar:

  • http://www.carriefisher.com/

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+9

Intresserad av fler artiklar?

Billy Wilder
Bill Wyman
Brian Epstein
Nils Wahlbom
Evelyn Waugh
Elsie
Henri Dunant
1994
Alkalisk

Senaste sökningarna

kilskrift har fått 1876 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:45:27.

procent har fått 1310 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:45:07.

reguljära primtal har fått 457 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:44:53.

heisenbergs har fått 1238 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:41:16.

hålkort har fått 1076 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:33:30.

sri har fått 1440 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:31:59.

instickskort har fått 1372 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:29:43.

rubin har fått 1335 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:29:00.

coop forum har fått 1349 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:25:17.

david ingvar har fått 987 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:22:30.

pubar i stockholm har fått 1076 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:20:51.

slang har fått 2482 sökningar. Den senaste gjordes 2023-09-28 06:20:37.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.06 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.