Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Buju Banton'

Buju Banton

Buju Banton, musiker (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA). Född som Mark Myrie 5 juli 1973.

http://www.vibesonline.net/news/interv/img/i-bujub.jpg

Släppte sin första singel, The Ruler, 1985. Var i början en utpräglad slackness-DJ,men konverterade i mitten av 90-talet till rastafari.

Diskografi:

  • Stamina Daddy - år1992
  • Mr. Mention - år1993
  • Voice of Jamaica - år1993
  • Til Shiloh - år1995
  • Inna Heights - år1997
  • Unchained Spirit - år2000
  • Dubbing with the Banton - år2000
  • Friends for Life - år2003

Och flera hundra singlar.

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+7

Intresserad av fler artiklar?

Erbium
Kökstermer
Ingenjörsvetenskap
Flygtermer
Kebabtallrik
Subtraktion
Tallriksmodellen
En tallrik kräm
Upplyst despot

Senaste sökningarna

nässelcell har fått 943 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:32:20.

pragmatism har fått 1142 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:32:17.

grafen har fått 1279 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:32:12.

aroma har fått 1195 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:32:06.

bernheim har fått 1277 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:31:50.

axa har fått 1323 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:31:45.

syra har fått 1461 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:29:48.

telia bredband har fått 982 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:29:46.

pitch har fått 1093 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:29:18.

supa har fått 1244 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:28:59.

barnarbete har fått 1305 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:27:49.

muräna har fått 2475 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 11:27:22.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.20 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.