Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Buju Banton'

Buju Banton

Buju Banton, musiker (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA). Född som Mark Myrie 5 juli 1973.

http://www.vibesonline.net/news/interv/img/i-bujub.jpg

Släppte sin första singel, The Ruler, 1985. Var i början en utpräglad slackness-DJ,men konverterade i mitten av 90-talet till rastafari.

Diskografi:

  • Stamina Daddy - år1992
  • Mr. Mention - år1993
  • Voice of Jamaica - år1993
  • Til Shiloh - år1995
  • Inna Heights - år1997
  • Unchained Spirit - år2000
  • Dubbing with the Banton - år2000
  • Friends for Life - år2003

Och flera hundra singlar.

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+9

Intresserad av fler artiklar?

Dennis Brown
Shaggy
Steel Pulse
Rockers
Toast
Extremofil
Rockopera
Shane MacGowan
PuTTY

Senaste sökningarna

mälarhöjden har fått 679 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:35:08.

Behaviorism har fått 1240 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:35:05.

ms har fått 1103 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:34:57.

gideon sundbäck har fått 962 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:34:53.

aus har fått 1005 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:34:15.

metal har fått 1199 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:34:12.

dans har fått 1193 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:34:11.

hållfasthetslära har fått 655 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:34:10.

ndlistor har fått 1002 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:34:07.

surjektiv har fått 1328 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:34:03.

amis har fått 1076 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:33:59.

dricka har fått 913 sökningar. Den senaste gjordes 2019-03-19 04:33:47.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.