Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Björk Guðmundsdóttir'

Björk Guðmundsdóttir

Björk Guðmundsdóttir, sångerska, musiker, skådespelerska (sök Allmusic, CDON, IMDb, Projekt Runeberg, SLBA)

  • Född 21 november 1965 i Reykjavik, Island
Isländsk sångerska, känd under namnet Björk, tidigare medlem i grupperna Kukl och The Sugarcubes som hon bildade 1986. Björk är gift med Matthew Barney.

Filmografi i urval:

  • Dancer in the Dark (2000)

Skivor i urval:

  • Björk (1977)
  • Gling Glo (1990)
  • Debut (1993)
  • Post (1995)
  • Telegram (1997)
  • Homogenic (1997)
  • Vespertine (2001)

Länkar:

  • hos Yahoo
  • hos IMDb

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+9

Intresserad av fler artiklar?

Självkänsla
CamelCase
Eurosedlar
Fikabög
Mircwar
The fellowship
Mitten
Bordshockey
Cembalo

Senaste sökningarna

serif har fått 1172 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:18:16.

procent har fått 1348 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:17:18.

bilprovningen har fått 1346 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:14:53.

emoticon har fått 1329 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:12:00.

svartkrut har fått 1766 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:11:36.

sydapa har fått 1582 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:11:22.

ra har fått 1585 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:07:55.

tatar har fått 1281 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:07:51.

LV har fått 1424 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:07:41.

pele har fått 1755 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:05:59.

vagina har fått 1921 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:05:50.

surjekti har fått 1208 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-24 23:00:42.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.06 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.