Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Bille August'

Bille August

Bille August, filmregissör (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • född 9 november 1948 i Brede, Danmark

Bille August är en dansk filmregissör. Han har tidigare varit gift med den svenska skådespelerskanPernilla August.

Utmärkelser:

  • 1988 Guldpalmen för Pelle erövraren
  • 1992 Guldpalmen för Den goda viljan

Filmografi i urval:

  • Return to Sender (2004)
  • En Sång för Martin (2001)
  • Les Miserables (1998)
  • Fröken Smillas känsla för snö (1996)
  • Jerusalem (1996)
  • OKeeffe (1994)
  • Andarnas hus (1993)
  • Young Indiana Jones: Phantom Train of Doom (1992)
  • Den goda viljan (1991)
  • Pelle erövraren (1987)
  • Tro hopp och kärlek (1984)
  • Busters fantastiska värld (1984)
  • Zappa (1982)
  • Honungs måne (1978)

Länkar:

  • hos Filmdelta
  • hos IMDb
  • hos All Movie Guide

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+5

Intresserad av fler artiklar?

Klamp
Webhosting
Loopia
Carambole
Triq club
Syntaxträd
Allt försåvitt DVD
Allt försåvitt digitalfoto
ATI

Senaste sökningarna

cc har fått 1382 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-01 17:45:51.

madrasser har fått 1228 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-01 17:44:01.

victoria har fått 1111 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-01 17:40:50.

dominans har fått 1095 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-01 16:33:41.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.42 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.