Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Bernard Lee'

Bernard Lee

Bernard Lee, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 10 jan 1908 i London, England, Storbritannien
  • Död 16 jan 1981 i London, England, Storbritannien (cancer)
Mest känd för sin roll som M i de 11 första bond-filmerna.

Farfar till Jonny Lee Miller.

Filmografi i urval:

  • Moonraker, år1979
  • The Spy Who Loved Me, år1977
  • The Man with the Golden Gun, år1974
  • Live and Let Die, år1973
  • Diamonds Are Forever, år1971
  • On Her Majestys Secret Service, år1969
  • You Only Live Twice, år1967
  • Thunderball, år1965
  • Goldfinger, år1964
  • From Russia with Love, år1963
  • Dr. No, år1962

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+2

Intresserad av fler artiklar?

Cec Linder
Austin Willis
Lois Maxwell
Miss Moneypenny
Michael Mellinger
Peter Cranwell
Nadja Regin
Desmond Llewelyn
Player

Senaste sökningarna

puppa har fått 1427 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 23:48:50.

bon har fått 1440 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 23:48:33.

dialekt har fått 1572 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 23:40:44.

ultraljud har fått 1455 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 23:36:59.

morfem har fått 1403 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 23:26:36.

Sidde har fått 1252 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 23:17:52.

buch har fått 1431 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 22:53:28.

omoral har fått 1216 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 22:49:39.

broder har fått 1213 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 22:29:24.

juridik har fått 1444 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 22:23:35.

Totalreflektion har fått 1456 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 22:18:24.

Snorre har fått 1269 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-28 22:14:36.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.53 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.