Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Bengt Djurberg'

Bengt Djurberg

Bengt Djurberg, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 23 juli 1898 i Stockholm som Bengt Ludvig Djurberg
  • död den 2 november 1941

Aktiv som skådespelare på Dramaten från år1917 - år1923. Stod även på scen i Finland.

Filmografi:

  • Ingmarsvarvet, år1925, ej krediterad
  • Karl XII, år1925
  • Ebberöds bank, år1926
  • Troll-Elgen, år1927 (norsk film)
  • Gustaf Vasa II, år1928
  • Hjärtats triumf, år1929
  • Den starkaste, år1929
  • Fridas visor, år1930
  • Skepparkärlek, år1931
  • En kärleksnatt vid Öresund, år1931
  • Vi som går köksvägen, år1932
  • Pojkarna på Storholmen, år1932
  • Två man om en änka, år1933
  • Ebberöds bank, år1935
  • Familjen som var en karusell, år1936
  • 33.333, år1936
  • Skicka hem nr. 7, år1937
  • John Ericson - segraren vid Hampton Roads, år1937
  • Sjöcharmörer, år1939
  • Emelie Högqvist, år1939
  • Mot nya tider, år1939
  • Kronans käcka gossar, år1940, ej krediterad
  • Hanna i societén, år1940

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+0

Intresserad av fler artiklar?

Niels Dybeck
Allan Edwall
Lars Egge
Neutrum
Jakob Eklund
Bengt Ekerot
John Ekman
Stig Engström
Stig Ossian Ericson

Senaste sökningarna

hellerwork har fått 924 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:13:22.

ocb har fått 1048 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:11:23.

ne har fått 1216 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:10:14.

elisabeth har fått 1099 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:09:37.

dc har fått 1226 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:08:49.

vivo har fått 1423 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:07:41.

indie har fått 1475 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:06:39.

elektrakomplex har fått 1397 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:05:34.

arkimedes har fått 2148 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:05:34.

talsystemet har fått 927 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:05:28.

löpsedel har fått 957 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:04:18.

Rya har fått 1347 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-24 14:03:42.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.25 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.