Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Ben Affleck'

Ben Affleck

http://images.forbes.com/images/2001/12/07/movers_affleck_200x256.jpg

Ben Affleck, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 15 augusti 1972 i Berkeley, Kalifornien, USA som Benjamin Geza Affleck. Han växte dock upp i Cambridge, Massachusetts, USA.

Bror till skådespelaren Casey Affleck.

Hade ett mycket omskrivet (sönderskrivet?) och stormigt förhållande med Jennifer Lopez under år2003. De planerade att gifta sig, men det blev aldrig av och de gick så småningom skilda vägar (förhållandet är nu slut).

Filmografi i urval:

  • Daredevil (2003)
  • The Sum of All Fears (2002)
  • Changing Lanes (2002)
  • Pearl Harbor (2001)
  • Bounce (2000)
  • Dogma (1999)
  • Armageddon (1998)
  • Good Will Hunting, år1997
  • Phantoms (1998)
  • Mallrats (1995)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+0

Intresserad av fler artiklar?

Godsavsöndring
Frälsejord
Kyu Sakamoto
Lars Björn
Lars Björne
Lars Dahlbäck
Lars Demian
Lars Forsberg
Lars Gullin

Senaste sökningarna

oxygen har fått 1154 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:24:49.

axa har fått 1291 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:23:45.

ton har fått 1481 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:22:01.

ettutre har fått 1122 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:19:24.

homosexuella har fått 1264 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:18:41.

konstruktions har fått 1031 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:18:15.

rumpa har fått 1348 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:15:28.

klintbergare har fått 1157 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:15:02.

arvsmassa har fått 1179 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:14:13.

Riksväg 8 har fått 916 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:13:29.

pugh har fått 1194 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:13:13.

konstantinopel har fått 1194 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-10 00:12:49.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 7.06 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.