Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Beastie Boys'

Beastie Boys

Beastie Boys, musiker (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA) är en hiphop-grupp från New York. De har alltid experimenterat med sin musik och blandar friskt punk, hiphop, rock och jazz. Gruppen har på senare tid också börjat uttrycka sina politiska åsikter, t ex spelade de in en låt mot Irakkriget, In A World Gone Mad. De är också angelägna om situationen i Tibet och grundade en organisation för Tibets sak (Milarepa - http://www.milarepa.org). För att dra in pengar till Milarepa har de anordnat (och även uppträtt på) Tibetan Freedom Concert på ett antal olika platser genom åren.

http://www.metroactive.com/papers/metro/07.23.98/gifs/beastieboys-9829.jpg

Gruppen består i dagsläget av tre personer:

  • Adam Horovitz (Adrock)
  • Adam Yauch (MCA)
  • Michael Diamond (Mike D)

Andra personer som ofta rör sig i närheten: Eric Bobo, Mario Caldato, Mix Master Mike, Biz Markie, Mark Nishita, Hurricane, Amery Smith (AWOL)

Diskografi:

  • Licensed To Ill - 1986
  • Pauls Boutique - 1989
  • Check Your Head - 1992
  • Some Old Bullshit - 1994 (nyutgivning av låtar från 1982-83)
  • Ill Communication - 1994
  • Hello Nasty - 1998
  • To The 5 Boroughs - 2004

Externa länkar:

  • http://www.beastieboys.com - Officiell hemsida
  • http://www.beastiemania.com - Fan-site med löjligt mycket information

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+0

Intresserad av fler artiklar?

Lionel Barrymore
Ethel Barrymore
Drew Barrymore
Mikael Ekman
Sanna Ekman
Rejva
Lakan
Tyska korset i guld
Riddarkorset

Senaste sökningarna

badhus har fått 1111 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:30:44.

fetischism har fått 1122 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:30:43.

mört har fått 1115 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:27:27.

melittafilter har fått 746 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:26:16.

TD har fått 1347 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:20:38.

winstrol har fått 2382 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:17:34.

ronaldinho har fått 1573 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:15:37.

lüschers färgtest har fått 907 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:15:10.

ringa har fått 979 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:13:58.

massaj har fått 1230 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:12:51.

chen har fått 1342 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:10:44.

The Tall Ships Races har fått 975 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-13 17:10:43.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.24 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.