Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Basia Frydman'

Basia Frydman

Basia Frydman, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

Var med och startade Judiska teatern. Är sedan 1982 knuten till Dramaten.

Filmografi:

  • Beck - Kartellen, 2001, TV
  • Sweet Home Blues, 1995
  • Stannar du så springer jag, 1995
  • Pariserhjulet, 1993
  • Kådisbellan, 1993
  • Freud flyttar hemifrån, 1991
  • Varuhuset, 1987, TV
  • Sköna juveler, 1984
  • Lille Luj och Änglaljus i Strumpornas hus, 1983, TV

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+4

Intresserad av fler artiklar?

Ewa Fröling
Moa Gammel
Anna Godenius
Wallis Grahn
Pia Green
Frida Hallgren
Maud Hansson
Gerd Hegnell
Sofia Helin

Senaste sökningarna

sinaiöknen har fått 900 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:56:55.

hällekis har fått 792 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:54:16.

svart hattmurkla har fått 1043 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:52:56.

vatten har fått 1278 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:47:46.

logaritm har fått 1312 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:46:49.

tomsk har fått 1108 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:44:40.

lpen har fått 1238 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:41:55.

Borgmur har fått 994 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:39:30.

supa har fått 1091 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:38:14.

härdsmälta har fått 1076 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:37:41.

Ollbox har fått 1153 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:36:24.

funktionellt har fått 953 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-08 16:35:27.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.21 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.