Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Barry White'

Barry White

Barry White, sångare, artist, kompositör (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA)
  • Född 12 september 1944 i Galveston, Texas, USA.
  • Död 4 juli 2003 i Los Angeles, Kalifornien, USA.
Diskografi i urval: (album)
  • Ive Got So Much To Give (1973)
  • Stone Gon (1973)
  • Cant Get Enough (1974)
  • Rhapsody in White (1974)
  • White Gold (1974)
  • Together Brothers (1974)
  • Just Another Way to Say I Love You (1975)
  • Let the Music Play (1976)
  • Is This Whatcha Wont? (1976)
  • Barry White Sings for Someone You Love (1977)
  • Barry White the Man (1978)
  • My Musical Bouquet (1978)
  • The Message Is Love (1979)
  • Super Movie Themes: Just a Little Bit Different (1979)
  • I Love to Sing the Song I Sing (1979)

Aktuellt

  • 4 juli 2003: i Aftonbladet: "Barry White död"

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+6

Intresserad av fler artiklar?

Paula McManus
Jacqueline Kennedy Onassis
Ramblas
Ronnie Peterson
Konstantin Tjernenko
Amy Madigan
Avancera
Svenska antipiratbyrån
Estetisk

Senaste sökningarna

Teaterföreningen har fått 1013 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:55:56.

mercblecket har fått 1320 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:39:30.

eureka har fått 1098 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:38:51.

irrationell har fått 1130 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:23:34.

Får har fått 1314 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:19:14.

dalby heligkorskyrka har fått 1151 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:18:30.

barnbok har fått 1374 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:17:47.

basilika har fått 1243 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:13:58.

Fo har fått 1533 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:13:56.

regent har fått 1312 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:13:56.

tk har fått 1391 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:13:56.

NetBEUI har fått 1196 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-02 14:13:55.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.89 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.