Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Barbro Kollberg'

Barbro Kollberg

Barbro Kollberg, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 27 december 1917 i Eskilstuna, Södermanland (Barbro Anna E. Kollberg).

Hon studerade vid Dramatens elevskola åren 1937-1939. Som filmskådespelare slog hon igenom i den på sin tid mycket uppmärksammade Kungsgatan år1943. Fortfarande aktiv som skådespelare.

Filmografi:

  • I dag börjar livet, år1939
  • Karl för sin hatt, år1940, ej krediterad
  • Hans Nåds testamente, år1940
  • Hjältar i gult och blått, år1940
  • I natt - eller aldrig, år1941
  • Hem från Babylon, år1941
  • Tre skojiga skojare, år1942
  • Gula kliniken, år1942
  • Stinsen på Lyckås, år1942
  • Kungsgatan, år1943
  • Som folk är mest, år1944
  • En dotter född, år1944
  • Flickor i hamn, år1945
  • Lidelse, år1945
  • Jagad, år1945
  • Det regnar på vår kärlek, år1946
  • Dårskapens hus, år1951
  • Herzen im Sturm, år1951
  • Lille Fridolf blir morfar, år1957
  • Den gula bilen, år1963
  • En söndag i september, år1963
  • Tvärbalk, år1967
  • Mor gifter sig, (TV) år1979
  • Charlotte Löwensköld, år1979
  • Bara ett barn, (kortfilm) år1980
  • Pappa och himlen, (TV) år1981
  • Tryggare kan ingen vara ..., (TV) år1984
  • Kontrollanten, (kortfilm) år1991
  • Den goda viljan, år1992
  • Första kärleken, (TV) år1992
  • Chefen fru Ingeborg, (TV) år1993
  • Räveld - en svensk folksägen, (kortfilm) år1994
  • Stannar du så springer jag, år1995
  • Tag ditt liv, år1995
  • Perssons parfymeri, (TV) år1997
  • Snoken, (TV) år1997
  • Ogifta par - en film som skiljer sig, år1997
  • Svensson Svensson - filmen, år1997
  • Tic Tac, år1997
  • Ett litet rött paket, (TV) år1999
  • Familjehemligheter, år2001
  • Kattbreven, år2001
  • Skeppsholmen, (TV) år2002
  • Cleo, (TV) år2003
  • Så som i himmelen, år2004
  • Mästerverket, (TV) år2006

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+6

Intresserad av fler artiklar?

Inga Landgré
32
Eivor Landström
Maria Langhammer
Chatarina Larsson
Jessica Liedberg
Anki Lidén
Rebecka Liljeberg
Anna Lindahl

Senaste sökningarna

sekulär har fått 1029 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:39:36.

patriarkat har fått 1295 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:39:09.

dante har fått 1251 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:34:12.

inka har fått 2038 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:32:34.

betasönderfall har fått 993 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:28:39.

drottning victoria har fått 1288 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:26:22.

ingress har fått 1312 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:24:21.

grundämnen har fått 969 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:22:36.

nova helpalfabeto har fått 1236 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:22:28.

snövit har fått 1093 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:22:07.

alzheimers har fått 1311 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:20:28.

postfix har fått 1252 sökningar. Den senaste gjordes 2022-12-08 03:11:43.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.51 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.