Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Barbro Flodquist'

Barbro Flodquist

Barbro Flodquist, skådespelerska, journalist (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 14 april 1919 i Stockholm som Barbro Larsdotter Flodquist
  • död den 29 januari 1971 i Stockholm

Utbildad vid Dramatens elevskola. Aktiv som skådespelare på Dramaten 1940-42. Blev senare journalist.

Filmografi:

  • Hanna i societén, år1940
  • Den blomstertid ..., år1940
  • Sol över Klara, år1942
  • Lille Napoleon, år1943
  • Kungsgatan, år1943
  • En dotter född, år1944
  • Hans officiella fästmö, år1944
  • Biljett till äventyret, år1945
  • Försummad av sin fru, år1947
  • Banketten, år1948
  • Musik i mörker, år1948
  • Restaurant Intim, år1950
  • Älskling på vågen, år1955

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+7

Intresserad av fler artiklar?

Jane Friedmann
Basia Frydman
Trollformel
Ewa Fröling
Moa Gammel
Anna Godenius
Wallis Grahn
Pia Green
Frida Hallgren

Senaste sökningarna

vanna rosenberg har fått 1228 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 23:17:46.

cmd har fått 1350 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 23:16:40.

etiker har fått 1262 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 23:15:47.

enhörning har fått 1065 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 23:14:46.

mineral har fått 1640 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 23:13:25.

konstitutionell monarki har fått 1298 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 23:12:07.

knallgas har fått 1584 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 23:11:31.

Vattenkraft har fått 1525 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 23:05:54.

tåt har fått 1001 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 23:05:33.

metaller har fått 1444 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 23:01:32.

dräng har fått 1056 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 22:59:12.

barnbok har fått 1353 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-13 22:56:20.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.47 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.