Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Barbro Flodquist'

Barbro Flodquist

Barbro Flodquist, skådespelerska, journalist (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 14 april 1919 i Stockholm som Barbro Larsdotter Flodquist
  • död den 29 januari 1971 i Stockholm

Utbildad vid Dramatens elevskola. Aktiv som skådespelare på Dramaten 1940-42. Blev senare journalist.

Filmografi:

  • Hanna i societén, år1940
  • Den blomstertid ..., år1940
  • Sol över Klara, år1942
  • Lille Napoleon, år1943
  • Kungsgatan, år1943
  • En dotter född, år1944
  • Hans officiella fästmö, år1944
  • Biljett till äventyret, år1945
  • Försummad av sin fru, år1947
  • Banketten, år1948
  • Musik i mörker, år1948
  • Restaurant Intim, år1950
  • Älskling på vågen, år1955

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+5

Intresserad av fler artiklar?

Jane Friedmann
Basia Frydman
Trollformel
Ewa Fröling
Moa Gammel
Anna Godenius
Wallis Grahn
Pia Green
Frida Hallgren

Senaste sökningarna

nappar har fått 1069 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:36:15.

apa har fått 1305 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:35:20.

puts har fått 1083 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:34:46.

yrka har fått 1204 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:33:37.

colombia har fått 1117 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:32:32.

Spanien har fått 1236 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:31:57.

kuba har fått 1364 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:31:07.

Anal magnetism har fått 1382 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:28:16.

fika har fått 1285 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:28:07.

amerigo har fått 1142 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:27:58.

badhus har fått 1087 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:25:20.

proselyt har fått 1026 sökningar. Den senaste gjordes 2020-03-31 03:18:22.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.13 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.