Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Ava Gardner'

Ava Gardner

link

Ava Gardner, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 24 december 1922 i Grabtown, North Carolina, USA som Ava Lavinia Gardner
  • Död 25 januari 1990 i London, England, Storbritannien

Filmografi i urval:

  • Earthquake (1974)
  • 55 Days at Peking (1963)
  • The Barefoot Contessa (1954)
  • Mogambo (1953)
  • Show Boat (1951)

Se även:

  • film/Frank Sinatra glömde aldrig Finspång

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+5

Intresserad av fler artiklar?

Avig
Radiokanal
Lokal
Stora björn
Utbildningsradion
Gold FM
Bensinbolag
Total
Undersökning

Senaste sökningarna

dalsland har fått 1602 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:04:36.

Rynkad Tofsskivling har fått 1766 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:04:06.

strömsund har fått 1023 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:03:58.

UML har fått 1413 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:03:55.

shoo har fått 1376 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:03:40.

snus har fått 1791 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:03:34.

kaffebryggare har fått 2212 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:03:29.

svärd har fått 1227 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:03:27.

GE har fått 1583 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:03:05.

kvantum har fått 1397 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:03:00.

antedilivium har fått 1247 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:02:30.

brodsky har fått 1435 sökningar. Den senaste gjordes 2024-02-22 06:02:13.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.06 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.