Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Anna Godenius'

Anna Godenius

Anna Godenius, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 24 juli 1944 i Köping, Västmanland

Utbildad vid Malmös scenskola 1969-1972. Har spelat vid Upsala stadsteater och Stockholms stadsteater. Hennes mest kända tv-roll var nog den i Ärliga blå ögon.

Filmografi:

  • En kille och en tjej, år1975
  • Ägget är löst!, år1975
  • Ärliga blå ögon, (TV) år1977
  • Män kan inte våldtas, år1978
  • Kärleken, år1980
  • Jag är bara en vanlig grabb... (TV) år1981
  • Dubbelsvindlarna, (TV) år1982
  • Limpan, år1983
  • Femte generationen, (TV) år1986
  • Den nervöse mannen, (TV) år1986
  • Hemligheten, år1990
  • Osynlig närvaro, (TV) år1991
  • Svart Lucia, år1992
  • Stockholm Marathon, år1994
  • Utpressarna, (TV) år1992
  • Beck - Pensionat Pärlan, år1997
  • Jakten på en mördare, (TV) år1999
  • Judith, (TV) år2000
  • Tusenbröder, (TV, episod) år2001
  • Höök, (TV) år2007
  • Kungamordet, (TV) år2008

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+1

Intresserad av fler artiklar?

Pia Green
Frida Hallgren
Maud Hansson
Gerd Hegnell
Sofia Helin
Erika Höghede
Ulla Jacobsson
Lisskulla Jobs
Ulricha Johnson

Senaste sökningarna

bryggeri har fått 1052 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:46:02.

samlagsställning har fått 840 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:46:02.

befolkningspyramid har fått 1180 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:45:48.

ruska har fått 932 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:43:51.

commerce har fått 983 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:43:39.

producent har fått 1154 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:41:15.

blomma har fått 1259 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:40:50.

performance har fått 834 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:40:48.

vinland har fått 1099 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:40:28.

haploid har fått 947 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:40:25.

Avrättningsmetod har fått 753 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:39:53.

Ove Fundin har fått 1324 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-20 19:39:36.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.11 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.