Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Anders Lönnbro'

Anders Lönnbro

Anders Lönnbro, skådespelare, regissör (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 10 oktober 1945 i Göteborg som Kjell Anders Lönnbro

Han är utbildad vid Malmös scenskola 1971-74. Var känd fölr sitt politiska engagemang. Han blev Guldbagge-belönad år1978 för sin roll i filmen Lyftet, där han spelade en dekisfigur som har svårt att anpassa sig i samhället.

Filmografi:

  • Det löser sig, (TV) år1976
  • Lyftet, år1978
  • Sista budet, år1981
  • Nya tider, (TV) år1988
  • 1939, år1989
  • Kurt Olsson. Filmen om mitt liv som mej själv, år1990
  • År av drömmar, (TV) år1994
  • Den vite riddaren, (TV) år1994
  • Harry och Sonja, år1996
  • Hammarkullen, (TV) år1997
  • En liten julsaga, (kortfilm) år1999
  • Sally, (TV) år1999
  • En sång för Martin, år2001
  • Anderssons älskarinna, (TV) år2001
  • Kontorstid, år2003
  • Danslärarens återkomst, (TV) år2004
  • Tjenare kungen, år2005, ej krediterad
  • Saltön, (TV) år2005
  • Häktet, (TV) år2005
  • Offside, år2006
  • Keillers park, år2006
  • Saltön 2, (TV) år2007
  • Upp till kamp, (TV) år2007
  • Eldsdansen, år2008

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+7

Intresserad av fler artiklar?

Eddie Axberg
Roland Hedlund
Halvar Björk
Thommy Berggren
Kajsa Ernst
Cecilia Frode
Carina Johansson
Maria Langhammer
Hassan Brijany

Senaste sökningarna

acceleration har fått 1217 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:34:52.

debussy har fått 944 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:34:46.

juridik har fått 1204 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:33:53.

visor har fått 1383 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:33:27.

fjutt har fått 878 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:31:19.

ram har fått 1121 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:31:17.

sd har fått 1281 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:31:14.

Cumulunimbus har fått 1109 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:27:58.

vit hattmurkla har fått 1029 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:27:43.

sollentuna har fått 903 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:27:40.

dront har fått 1234 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:26:34.

linda har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-17 07:25:50.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.12 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.