Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Anders Lönnbro'

Anders Lönnbro

Anders Lönnbro, skådespelare, regissör (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 10 oktober 1945 i Göteborg som Kjell Anders Lönnbro

Han är utbildad vid Malmös scenskola 1971-74. Var känd fölr sitt politiska engagemang. Han blev Guldbagge-belönad år1978 för sin roll i filmen Lyftet, där han spelade en dekisfigur som har svårt att anpassa sig i samhället.

Filmografi:

  • Det löser sig, (TV) år1976
  • Lyftet, år1978
  • Sista budet, år1981
  • Nya tider, (TV) år1988
  • 1939, år1989
  • Kurt Olsson. Filmen om mitt liv som mej själv, år1990
  • År av drömmar, (TV) år1994
  • Den vite riddaren, (TV) år1994
  • Harry och Sonja, år1996
  • Hammarkullen, (TV) år1997
  • En liten julsaga, (kortfilm) år1999
  • Sally, (TV) år1999
  • En sång för Martin, år2001
  • Anderssons älskarinna, (TV) år2001
  • Kontorstid, år2003
  • Danslärarens återkomst, (TV) år2004
  • Tjenare kungen, år2005, ej krediterad
  • Saltön, (TV) år2005
  • Häktet, (TV) år2005
  • Offside, år2006
  • Keillers park, år2006
  • Saltön 2, (TV) år2007
  • Upp till kamp, (TV) år2007
  • Eldsdansen, år2008

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+6

Intresserad av fler artiklar?

Eddie Axberg
Roland Hedlund
Halvar Björk
Thommy Berggren
Kajsa Ernst
Cecilia Frode
Carina Johansson
Maria Langhammer
Hassan Brijany

Senaste sökningarna

Floder har fått 1044 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:56:12.

amor har fått 1308 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:53:44.

colon har fått 929 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:53:13.

alfastrålning har fått 1150 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:50:45.

bando har fått 883 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:49:57.

12 augusti har fått 1053 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:48:22.

kloster har fått 1400 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:45:11.

trång har fått 812 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:44:52.

slang har fått 2177 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:38:10.

osteosarkom har fått 1343 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:33:35.

det har fått 1361 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:32:40.

ljungberg har fått 1091 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:29:44.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.23 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.