Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Anders Ekborg'

Anders Ekborg

Anders Ekborg, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 9 oktober 1960 i Stockholm, Sverige

http://www.duvemala.com/sv/img/anders_e.jpg

Han är son till Lars Ekborg och yngre bror till Dan Ekborg. Familjen består av hustru Lia Boysen och döttrarna Channa och Dina. Var år2003 aktuell i musikalen Chess som spelades på Cirkus i Stockholm. Har tidigare medverkat i diverse pjäser (West side story, Josef och hans bröder), filmer (Drömkåken, Tomten är far till alla barnen) och musikaler (Kristina från Duvemåla (http://www.duvemala.com/sv/sw_roller_ae.html), Evita).

Filmografi:

  • Mäster Olof, (TV) år1983
  • Moa, år1986
  • Begriper du inte att jag älskar dig?, (TV) år1988
  • Glenn och Gloria, (TV) år1989
  • Påklädningen, (kortfilm) år1992
  • Drömkåken, år1993
  • Chefen fru Ingeborg, (TV) år1993
  • Polis polis potatismos, år1994
  • Illusioner, år1994
  • De professionella, (kortfilm) år1995
  • Sista kontraktet, år1998
  • Tomten är far till alla barnen, år1999
  • Dödsklockan, (TV-film) år1999
  • Insider, (TV) år1999
  • Skärgårdsdoktorn, (TV, episod) år2000
  • Syndare i sommarsol, år2001
  • Falla vackert, år2004
  • Strandvaskaren, år2004
  • Wallander - Byfånen, år2005
  • Fotbollsspelare vid midnatt, (kortfilm) år2005
  • Möbelhandlarens dotter, (TV) år2006
  • Den som viskar, (TV) år2006
  • Snapphanar, (TV) år2006

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+2

Intresserad av fler artiklar?

Nils Eskilsson Banér
Erikska ätten
Yrke
Alrik
Huggormar
Stärkelse
Burk
Ohms lag
Julbord

Senaste sökningarna

Anton Ridderstad har fått 1352 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:49:57.

ag har fått 1594 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:49:44.

SX har fått 1641 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:47:58.

Spam har fått 1497 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:43:22.

Knapptelefon har fått 1396 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:36:39.

green har fått 1447 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:33:57.

linux har fått 1546 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:32:10.

atomnummer har fått 1519 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:30:36.

osmanska riket har fått 1421 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:30:28.

tidninga har fått 1410 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:30:11.

pilt har fått 1357 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:28:48.

riktnummer har fått 1486 sökningar. Den senaste gjordes 2024-06-22 08:24:03.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.