Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Anders Ekborg'

Anders Ekborg

Anders Ekborg, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 9 oktober 1960 i Stockholm, Sverige

http://www.duvemala.com/sv/img/anders_e.jpg

Han är son till Lars Ekborg och yngre bror till Dan Ekborg. Familjen består av hustru Lia Boysen och döttrarna Channa och Dina. Var år2003 aktuell i musikalen Chess som spelades på Cirkus i Stockholm. Har tidigare medverkat i diverse pjäser (West side story, Josef och hans bröder), filmer (Drömkåken, Tomten är far till alla barnen) och musikaler (Kristina från Duvemåla (http://www.duvemala.com/sv/sw_roller_ae.html), Evita).

Filmografi:

  • Mäster Olof, (TV) år1983
  • Moa, år1986
  • Begriper du inte att jag älskar dig?, (TV) år1988
  • Glenn och Gloria, (TV) år1989
  • Påklädningen, (kortfilm) år1992
  • Drömkåken, år1993
  • Chefen fru Ingeborg, (TV) år1993
  • Polis polis potatismos, år1994
  • Illusioner, år1994
  • De professionella, (kortfilm) år1995
  • Sista kontraktet, år1998
  • Tomten är far till alla barnen, år1999
  • Dödsklockan, (TV-film) år1999
  • Insider, (TV) år1999
  • Skärgårdsdoktorn, (TV, episod) år2000
  • Syndare i sommarsol, år2001
  • Falla vackert, år2004
  • Strandvaskaren, år2004
  • Wallander - Byfånen, år2005
  • Fotbollsspelare vid midnatt, (kortfilm) år2005
  • Möbelhandlarens dotter, (TV) år2006
  • Den som viskar, (TV) år2006
  • Snapphanar, (TV) år2006

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+0

Intresserad av fler artiklar?

Nils Eskilsson Banér
Erikska ätten
Yrke
Alrik
Huggormar
Stärkelse
Burk
Ohms lag
Julbord

Senaste sökningarna

folksaga har fått 1477 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:59:29.

mecka har fått 1483 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:55:05.

antropologi har fått 935 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:53:33.

vas har fått 1200 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:53:29.

keynesianism har fått 1642 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:53:14.

streber har fått 1030 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:52:56.

ägglossning har fått 862 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:45:56.

essentiell har fått 1019 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:44:07.

vhf har fått 1132 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:43:58.

surjektiv har fått 1444 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:43:55.

riksdagen har fått 1245 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:43:51.

ietf har fått 1168 sökningar. Den senaste gjordes 2020-08-05 03:43:48.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.22 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.