Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Alan Parker'

Alan Parker

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/03/15/22m.jpg

Alan Parker, filmregissör (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 14 feb 1944 i Islington, London, England, Storbritannien
Filmografi i urval:
  • Evita, år1996
  • Mississippi Burning, år1988
  • Fame, år1980
  • Midnight Express, år1978

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+9

Intresserad av fler artiklar?

ComicGenesis
Spyfärdig
Nja
Knöka
Namnlöshet
Försvarsstaben
Björntjänst
Roland Barthes
Semiotiker

Senaste sökningarna

koncept har fått 1049 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:59:04.

flora har fått 1095 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:58:57.

wist har fått 1290 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:58:24.

nea har fått 1182 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:58:06.

ecklesiastik har fått 1069 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:58:00.

foder har fått 1211 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:57:03.

associativa lagen har fått 1178 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:56:22.

Håkan Lans har fått 831 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:56:10.

syltekona har fått 1803 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:54:58.

karolina har fått 1516 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:54:53.

stella har fått 1318 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:54:48.

oread har fått 1295 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-19 04:54:15.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.30 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.