Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Åke Lagergren'

Åke Lagergren

Åke Lagergren, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 18 november 1929 i Vingåker, Södermanland
  • död 7 juli 1999 på Lidingö

Han var utbildad vid Gösta Terserus teaterskola. Var aktiv vid Dramaten under en stor del av sitt liv.

Filmografi:

  • Den inbillade sjuke, (TV-teater) år1959
  • Chans, år1962
  • En nolla för mycket, år1962
  • Ett drömspel, (TV-teater) år1963
  • Ön, år1966
  • Elsa får piano, (TV) år1973
  • Långt borta och nära, år1976
  • Måndagarna med Fanny, år1977
  • Bomsalva, år1978
  • Der Mann, der sich in Luft auflöste, år1980
  • Mannen som blev miljonär, år1980
  • Höjdhopparn, år1981
  • Kallocain, (TV) år1981
  • Skärp dig, älskling, (TV) år1981
  • En flicka på halsen, år1982
  • Polisen som vägrade svara, (TV) år1982
  • Raskenstam, år1983
  • Fanny och Alexander, år1983
  • Studierektorns sista strid, (TV) år1986
  • Kråsnålen, (TV) år1988
  • Kaninmannen, år1990
  • Harry Lund lägger näsan i blöt!, år1991
  • Den goda viljan, år1992
  • Svarta banken, (TV) år1992
  • Pariserhjulet, år1993
  • Zorn, (TV) år1994
  • Petri tårar, år1995
  • Pip-Larssons, (TV, episod) år1998

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+5

Intresserad av fler artiklar?

Egon Larsson
Tomas Laustiola
Leif Liljeroth
Torsten Lilliecrona
Lars Lind
Sten Lindgren
Evert Lindkvist
Gunnar flum Lindkvist
Lasse Lindroth

Senaste sökningarna

Hamilton har fått 1338 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:56:31.

dominans har fått 965 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:56:27.

detta har fått 1157 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:55:28.

keton har fått 1143 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:55:26.

messa har fått 1142 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:55:10.

Anglikansk har fått 1424 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:53:14.

Malmberg har fått 1057 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:50:57.

organisk har fått 911 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:50:16.

kotte har fått 1264 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:49:56.

Otolog har fått 1525 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:47:40.

ursvik har fått 1112 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:47:38.

silverfisk har fått 1295 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 20:47:03.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.21 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.