Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Agneta Ehrensvärd'

Agneta Ehrensvärd

Agneta Ehrensvärd, skådespelerska, regissör (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 23 mars 1949 i Stockholm

Hon studerade vid Calle Flygare Teaterskola och Stockholms scenskola. Hon har bl.a. spelat på Dramaten. Hon regisserar också.

Filmografi:

  • Eva - den utstötta, år1969, ej krediterad
  • Leka med elden, (TV-teater) år1971
  • Om 7 flickor, år1973
  • Rätt ut i luften, (TV) år1978
  • Mannen som blev miljonär, år1980
  • SOPOR, år1981
  • Skärp dig, älskling!, (TV) år1981
  • Strul, (kortfilm) år1982
  • Det var då... (TV) år1989
  • Luigis Paradis, (TV) år1991
  • Sanna kvinnor, (TV) år1991
  • Rederiet, (TV, episoder) år1998

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+10

Intresserad av fler artiklar?

Agneta Klingspor
Agneta Sjödin
Namepedia
Svenska namn
Namnarkivet
Behind the name
Birgitta
Birgit Nilsson
Karl

Senaste sökningarna

affekt har fått 1380 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 10:57:33.

Lysekil har fått 994 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 10:56:01.

bly har fått 1858 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 10:40:46.

infinitiv har fått 1593 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 10:39:11.

Polype har fått 1194 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 10:33:06.

bläck har fått 1119 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 10:31:09.

broar har fått 1531 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 09:50:26.

nigeria har fått 1253 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 09:30:17.

köping har fått 1023 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 09:21:02.

massaj har fått 1515 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 09:00:22.

e22 har fått 1138 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 08:56:18.

pellefant har fått 1235 sökningar. Den senaste gjordes 2022-10-05 08:53:39.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.51 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.