Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Agneta Ehrensvärd'

Agneta Ehrensvärd

Agneta Ehrensvärd, skådespelerska, regissör (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 23 mars 1949 i Stockholm

Hon studerade vid Calle Flygare Teaterskola och Stockholms scenskola. Hon har bl.a. spelat på Dramaten. Hon regisserar också.

Filmografi:

  • Eva - den utstötta, år1969, ej krediterad
  • Leka med elden, (TV-teater) år1971
  • Om 7 flickor, år1973
  • Rätt ut i luften, (TV) år1978
  • Mannen som blev miljonär, år1980
  • SOPOR, år1981
  • Skärp dig, älskling!, (TV) år1981
  • Strul, (kortfilm) år1982
  • Det var då... (TV) år1989
  • Luigis Paradis, (TV) år1991
  • Sanna kvinnor, (TV) år1991
  • Rederiet, (TV, episoder) år1998

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+4

Intresserad av fler artiklar?

Agneta Klingspor
Agneta Sjödin
Namepedia
Svenska namn
Namnarkivet
Behind the name
Birgitta
Birgit Nilsson
Karl

Senaste sökningarna

ädelgasstruktur har fått 1381 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:17:42.

reformerta kyrkan har fått 1319 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:17:32.

Wilhelm har fått 1331 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:17:31.

intron har fått 1249 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:16:45.

guvernör har fått 894 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:15:29.

harpa har fått 1632 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:15:02.

mats ringborg har fått 1541 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:13:02.

aminosyra har fått 1381 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:09:56.

procent har fått 1276 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:09:43.

etologi har fått 1130 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:08:55.

glocal har fått 1349 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:08:39.

europaskalan har fått 1362 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-01 16:07:14.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.81 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.