Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Agneta Ehrensvärd'

Agneta Ehrensvärd

Agneta Ehrensvärd, skådespelerska, regissör (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 23 mars 1949 i Stockholm

Hon studerade vid Calle Flygare Teaterskola och Stockholms scenskola. Hon har bl.a. spelat på Dramaten. Hon regisserar också.

Filmografi:

  • Eva - den utstötta, år1969, ej krediterad
  • Leka med elden, (TV-teater) år1971
  • Om 7 flickor, år1973
  • Rätt ut i luften, (TV) år1978
  • Mannen som blev miljonär, år1980
  • SOPOR, år1981
  • Skärp dig, älskling!, (TV) år1981
  • Strul, (kortfilm) år1982
  • Det var då... (TV) år1989
  • Luigis Paradis, (TV) år1991
  • Sanna kvinnor, (TV) år1991
  • Rederiet, (TV, episoder) år1998

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+9

Intresserad av fler artiklar?

Agneta Klingspor
Agneta Sjödin
Namepedia
Svenska namn
Namnarkivet
Behind the name
Birgitta
Birgit Nilsson
Karl

Senaste sökningarna

clearingnummer har fått 1185 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 13:01:16.

hexameter har fått 1167 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 13:01:06.

11 september har fått 1153 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 12:57:48.

Landskap har fått 1484 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 12:54:42.

versmått har fått 979 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 12:51:19.

ik har fått 1305 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 12:47:32.

goth har fått 1946 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 12:45:50.

Kloroplast har fått 1304 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 12:44:00.

sourceforge har fått 1231 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 12:42:55.

18 har fått 1512 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 12:41:14.

saddam hussein har fått 1512 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 12:40:34.

världens sju underverk har fått 1006 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-11 12:40:09.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.45 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.