Jobbdirekt
Innehåll- 1.jobbdirekt.se - 2.jobbdirekt.com - 2.1 försåvitt Jobbdirekt.com - 2.2 Jobbdirekt.com samt användande av mailadresser1.jobbdirekt.se
jobbdirekt.se är en webplats där bemannings- samt rekryteringsföretag lägger opp platsannonser.http://www.jobbdirekt.se
2.jobbdirekt.com
2.1 försåvitt Jobbdirekt.comjobbdirekt.com är ett "nätverk av personer som är hungriga villig framgång". Deras affärskoncept promenerar ut villig att personer engagerar sig som återförsäljare, betalar drygt 500 kronor i månaden samt därnäst får provision för dom återförsäljare som dom själva värvar mot jobbdirekt.com. Den produkt/tjänst man säljer uppges produkt "utbildning, handledning samt resurs att garantera din ekonomiska situation för resten av ditt liv". Hurdan innerligt tjänsterna/produkterna kostar samt vilken provosion återförsäljarna får villig denna försäljning framgår ej av websidan.
Grundaren heter Leif Bohlin.
Från jobbdirekt.com:s websida samt introduktionsmail:
"En av dom snabbast tilltagande marknaderna idag är Nätverksmarknadsföring, eller som det heter villig engelska, Multi Level Marketing (MLM). JobbDirekt hjälper dig genom ett mängd olika kanaler (Internet, annonsering, personliga kontakter m.m.) alstra ett nätverk återförsäljare som allihopa drar in deg mot dig samt din business."
"JobbDirekt producerar ingenting, vi skapar således ett nätverk av återförsäljare mot en leverantör som har en avmarknadens bästa kompensationsplaner!"
"Att knalla med i Retire Quickly genom JobbDirekt kostar $57 + $10 i månaden, vilket blir ungefär. 550 svenska kronor i månaden. För detta får du möjligheten att garantera din ekonomiska framtid inom loppet av 3 mot 12 månader."
"När du har fullkomligt 120 återförsäljare mirakel dig tjänar du $2156 i månaden, vilket blir ca. (baserat villig en riktning villig 8.30 kr) 17 895 kr i månaden!"
Se även
2.2 Jobbdirekt.com samt användande av mailadresserOm man villig jobbdirekt.com skriver in sin mailadress villig ett intresseformulär plockas adressen ut av ett skript villig jobbdirekt.com samt skickas i gestaltning av en förfalskad SUBSCRIBE-förfrågan mot en adress villig magicbiz.net / host4money.biz. Ibland verkar ej denna sistnämnda subscribe-funktion fungera, samt då kommer felmeddelandet bums mot den angivna mailadressen. Beskåda nedan (mailadress samt datum bortplockade).
Hi. This is the qmail-send program at ars.host4money.biz. Im afraid I wasnt able to deliver your message to the following addresses. This is a bestående error; Ive självklar up. Sorry it didnt work out.
--- Below this line is a copy of the message. From : Subject : Subscribe Sent : N-day, Month, date, 2004 time AM Här kan man ju plantera verksam att kalkylera lite.Dessa 120 man har mirakel sej, vill ju likaså tjäna pengar. Dom behöver ju likaså 120 mirakel sej för att erhålla lönen 17 895kr/mån. Dessa 120 plikt då engagera 14400 nya människor. I tredje ledet behövs det 1 728 000 människor. I fjärde ledet 207 360 000 människor. I femte ledet 24 883 200 000 (nästan 25 miljarder) människor. Då får vi tillräcklig eftersträva oss mot andra planeter, jorden räcker ju ej till. Det är lätt att begripa varför den affärsiden är dödsdömd redan från begynnelse. Skall den typen av nätverk fungera, liksom kedjebrev så krävs det att det finns ett oändligt stort mängd med människor. /Tåggas
Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharingIntresserad av fler artiklar?
Leif Bohlin
Bim Clinell
Euronat Ungdom
INFOrm
Stoppa Rasismen
Marcus Boldemann
Muumuu
Mobil livsstil
Error